Алтернативна медицина - град Пловдив | Други

Алтернативна медицина

Цена
Договаряне
06.10.23
град Пловдив
Обява от
Частно Лице

Добре дошли!

Господин Маринов предлага услугите си на алтернативна медицина като точкова терапия и рейки. Той е взел 3-то ниво на рейки. Неговите способности са започнали да се развиват от преди 33 години, тоест когато той е бил на 16 годишна възраст. Тоест до днес той е усъвършенствал уменията си и е станал много добър в това, което прави. Господин Маринов е успял да помогне и да излекува стотици хора. В началото на кариерата си той е работил от разстояние, но с течение на годините той разбира, че този тип работя трябва да върши, докато клиента е при него, използвайки своето биоенергийно поле. Маринов е документиран от различни институции за това, че има способности да въздейства с биоенергия върху хората. Това е така, понеже той притежава по-висок интензитет на биополе.

*** Алтернативното лечение се извършва с методите на безконтактна биоенерготерапия и чрез полагане на ръце върху болното място и върху точки, вътрешно свързване с него по нервен хормонален път.

Ние предлагаме следните услуги:

- енергийна терапия и въздействие;

- премахване на отрицателната ви енергия;

- подобряване на психичното, здравословно и душевното ви състояние;

- да предотврати и биоенергийното въздействие върху най-различни видове заболявания.

Информация за господин Маринов

Дарбата му е изследвана от доц. Вера Тачева и лабораторията по биоенергетика в гр. Пловдив, проф. Връбка Обрецова - председател на Съюза на екстрасенсите в България, Стамен Стаменов и Асоциация "Феномени", комисия от специалисти по психотроника на Кубрат Томов.

Посещения: 89