Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Алтернативна медицина

Договаряне
06.10.23
град Пловдив, град Център
Алтернативна медицина
Обява от
Частно Лице

Добре дошли!

Господин Маринов предлага услугите си на алтернативна медицина като точкова терапия и рейки. Той е взел 3-то ниво на рейки. Неговите способности са започнали да се развиват от преди 33 години, тоест когато той е бил на 16 годишна възраст. Тоест до днес той е усъвършенствал уменията си и е станал много добър в това, което прави. Господин Маринов е успял да помогне и да излекува стотици хора. В началото на кариерата си той е работил от разстояние, но с течение на годините той разбира, че този тип работя трябва да върши, докато клиента е при него, използвайки своето биоенергийно поле. Маринов е документиран от различни институции за това, че има способности да въздейства с биоенергия върху хората. Това е така, понеже той притежава по-висок интензитет на биополе.

*** Алтернативното лечение се извършва с методите на безконтактна биоенерготерапия и чрез полагане на ръце върху болното място и върху точки, вътрешно свързване с него по нервен хормонален път.

Ние предлагаме следните услуги:

- енергийна терапия и въздействие;

- премахване на отрицателната ви енергия;

- подобряване на психичното, здравословно и душевното ви състояние;

- да предотврати и биоенергийното въздействие върху най-различни видове заболявания.

Информация за господин Маринов

Дарбата му е изследвана от доц. Вера Тачева и лабораторията по биоенергетика в гр. Пловдив, проф. Връбка Обрецова - председател на Съюза на екстрасенсите в България, Стамен Стаменов и Асоциация "Феномени", комисия от специалисти по психотроника на Кубрат Томов.

© 2007-2024 Безплатно.net