Triumph 70B, 80C, 85C, 75E телесен сутиен мека чашка с банели меки сутиени Триумф

Цена
45.90 лв
Размер
XS, S, M, L, XL
Цвят
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Triumph Muse W сутиен мека чашка с банелис изцяло покриващи бюста дантелени чашки, произведен от немската марка за дамско бельо Triumph ( Триумф ). Цената е за 1 бр.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

удобна и съблазнителна визия, съчетана с комфорт при целодневно носене

подходящ за дами във всякаква възраст

при регулируеми презрамки

специално изработена по-плътна и еластична задна част на сутиена за допълнителна поддръжка

на вътрешния етикет на всеки продукт е изписано, че е произведен в Китай/ Индия/ Виетнам/ Украйна/ Румъния/ Мароко/ Тайланд

Състав: 86% полиамид, 14% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране при не повече от 30 градуса ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране на програма за деликатно пране или за синтетика на максимум 30 - 40 градуса без центрофуга или с 300 - 400 оборота ); не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); не се позволява центрофугиране; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 522