Triumph 70B, 80C, 85C, 75E телесен сутиен мека чашка с банели меки сутиени Триумф

Price
45.90 lv
29.07.22
city of Sofia
Size
XS, S, M, L, XL
Color
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Triumph Muse W сутиен мека чашка с банелис изцяло покриващи бюста дантелени чашки, произведен от немската марка за дамско бельо Triumph ( Триумф ). Цената е за 1 бр.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

удобна и съблазнителна визия, съчетана с комфорт при целодневно носене

подходящ за дами във всякаква възраст

при регулируеми презрамки

специално изработена по-плътна и еластична задна част на сутиена за допълнителна поддръжка

на вътрешния етикет на всеки продукт е изписано, че е произведен в Китай/ Индия/ Виетнам/ Украйна/ Румъния/ Мароко/ Тайланд

Състав: 86% полиамид, 14% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране при не повече от 30 градуса ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране на програма за деликатно пране или за синтетика на максимум 30 - 40 градуса без центрофуга или с 300 - 400 оборота ); не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); не се позволява центрофугиране; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Views: 526