Фризьорски стол Vilnius

Цена
790 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Фризьорският стол Gabbiano Vilnius с геометрични форми е оборудван с ефективен хидравличен асансьор. Той значително подобрява ефективността на различни лечения и в същото време осигурява висок комфорт при използване . Класическите цветове и полираните хромирани елементи му придават изискан вид.

Издръжливият хидравличен повдигач ви позволява да регулирате височината, което ви позволява лесно да регулирате нивото на седалката в диапазона от 47-64 см - дори когато клиентът седи на стола. Това гарантира по-ергономична работа , осигурявайки възможност за свободно регулиране на нивото на стола спрямо ръста както на клиента, така и на фризьора. Контурната облегалка , покрита със синтетична кожа, ви позволява да заемете удобна позиция. Това осигурява отлична опора за гърба , което е особено важно при многочасова работа. Голямо предимство е отворът разположен между облегалката и седалката . Това улеснява поддържането на салона чист и ви позволява лесно да почистите косата от всяко кътче и кътче на креслото, спестявайки време за подготовка на работното място между клиентите.

Здравата, плоска основа с квадратна форма гарантира стабилност по време на употреба. Гладката повърхност с огледално покритие прави елемента лесен за поддържане чист . Широката седалка с пълнеж от пяна осигурява висок комфорт на използване и удобство дори по време на многочасови процедури. Оборудването на стола с механизъм за пълно завъртане прави работата на фризьора по-ефективна и удобна. Подлакътниците са на правилната височина, което позволява правилното позициониране на раменете на клиента - това означава, че той не заравя главата си в раменете си или не се отпуска - което ясно улеснява прецизното изпълнение на процедури, включително подстригване.

Столът е с пълнеж от издръжлива, устойчива на деформация пяна , а тапицерията е от приятна на допир изкуствена кожа в нюанси на черно. Използваните материали осигуряват комфортно използване на мебелите за дълго време и правят оборудването устойчиво на влага, издръжливо и лесно за почистване . Семплият дизайн и визуално интересните хромирани елементи му придават вечна елегантност . Фризьорския стол Gabbiano Vilnius ще изглежда страхотно в интериора на много фризьорски салони.

Размери:

Минимална височина без облегалка 47 см

Максимална височина без облегалка 64 см

Тегло 33 кг

Посещения: 15