Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Фризьорски стол Vilnius

790 лева
22.03.24
град София
Фризьорски стол Vilnius
Фризьорски стол Vilnius Фризьорски стол Vilnius Фризьорски стол Vilnius Фризьорски стол Vilnius Фризьорски стол Vilnius Фризьорски стол Vilnius
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Фризьорският стол Gabbiano Vilnius с геометрични форми е оборудван с ефективен хидравличен асансьор. Той значително подобрява ефективността на различни лечения и в същото време осигурява висок комфорт при използване . Класическите цветове и полираните хромирани елементи му придават изискан вид.

Издръжливият хидравличен повдигач ви позволява да регулирате височината, което ви позволява лесно да регулирате нивото на седалката в диапазона от 47-64 см - дори когато клиентът седи на стола. Това гарантира по-ергономична работа , осигурявайки възможност за свободно регулиране на нивото на стола спрямо ръста както на клиента, така и на фризьора. Контурната облегалка , покрита със синтетична кожа, ви позволява да заемете удобна позиция. Това осигурява отлична опора за гърба , което е особено важно при многочасова работа. Голямо предимство е отворът разположен между облегалката и седалката . Това улеснява поддържането на салона чист и ви позволява лесно да почистите косата от всяко кътче и кътче на креслото, спестявайки време за подготовка на работното място между клиентите.

Здравата, плоска основа с квадратна форма гарантира стабилност по време на употреба. Гладката повърхност с огледално покритие прави елемента лесен за поддържане чист . Широката седалка с пълнеж от пяна осигурява висок комфорт на използване и удобство дори по време на многочасови процедури. Оборудването на стола с механизъм за пълно завъртане прави работата на фризьора по-ефективна и удобна. Подлакътниците са на правилната височина, което позволява правилното позициониране на раменете на клиента - това означава, че той не заравя главата си в раменете си или не се отпуска - което ясно улеснява прецизното изпълнение на процедури, включително подстригване.

Столът е с пълнеж от издръжлива, устойчива на деформация пяна , а тапицерията е от приятна на допир изкуствена кожа в нюанси на черно. Използваните материали осигуряват комфортно използване на мебелите за дълго време и правят оборудването устойчиво на влага, издръжливо и лесно за почистване . Семплият дизайн и визуално интересните хромирани елементи му придават вечна елегантност . Фризьорския стол Gabbiano Vilnius ще изглежда страхотно в интериора на много фризьорски салони.

Размери:

Минимална височина без облегалка 47 см

Максимална височина без облегалка 64 см

Тегло 33 кг

© 2007-2024 Безплатно.net