Пожароизвестяване, пожарни кранове, област Добрич, град Добрич | Охранителни Системи

Пожароизвестяване, пожарни кранове, област Добрич

Цена
Договаряне
19.02.24
град Добрич
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

"РЕА-02"ООД- Добрич Ви предлага:

- Изготвяне и остойностяване на работни проекти за изграждане на пожароизвестителни инсталации (ПИС).

- Доставка на пожароизвестителна техника (ПИТ).

- Окабеляване на пожароизвестителни инсталации (ПИИ).

- Монтаж и пускане в експлоатация на пожароизвестителни системи (ПИС).

- Гаранционен и извънгаранционен сервиз на пожароизвестителни инсталации (ПИИ).

- Периодични проверки и контрол на пожароизвестителни системи (ПИС) и издаване на нужните протоколи и документи в съответствие с нормативните изисквания на наредба №8121з-531 от 09.09.14г. на МВР.

- Периодичен контрол и поддръжка на вътрешни противопожарни кранове (ВПК) и издаване на нужните протоколи и документи в съответствие с нормативните изисквания на Наредба №8121з - 531 на МВР и стандарт БДС EN 671-3.

- Доставка и монтаж на резервни части за вътрешни противопожарни кранове (ВПК).

Ние сме:

„РЕА-02“ ООД е създадена през 2002 г., като пряк наследник на ЕТ „РЕА-91 Захари Бакларов“ от 1991 г. и разполага с екип от висококвалифицирани специалисти в областта на пожароизвестителната техника (ПИТ).

Вече над 30 години ние изграждаме и поддържаме пожароизвестителни инсталации (ПИИ) в Област Добрич, като от 2022 г. се насочихме и към поддръжката и контрола на вътрешни противопожарни кранове (ВПК).

Изградили сме и поддържаме всички пожароизвестителни инсталации в курортите „Албена“ и „Бялата лагуна“. Наши клиенти са голяма част от болничните заведения в Област Добрич, учебни заведения, културни институции, търговски и индустриални предприятия.

Към началото на 2024 г. имаме сключени договори за поддръжка на 78 пожароизвестителни инсталации с близо 20 000 пожароизвстителни датчици.


Посещения: 41