Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Пожароизвестяване, пожарни кранове, област Добрич

Договаряне
19.02.24
град Добрич, град Червената Пръст
Пожароизвестяване, пожарни кранове, област Добрич
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

"РЕА-02"ООД- Добрич Ви предлага:

- Изготвяне и остойностяване на работни проекти за изграждане на пожароизвестителни инсталации (ПИС).

- Доставка на пожароизвестителна техника (ПИТ).

- Окабеляване на пожароизвестителни инсталации (ПИИ).

- Монтаж и пускане в експлоатация на пожароизвестителни системи (ПИС).

- Гаранционен и извънгаранционен сервиз на пожароизвестителни инсталации (ПИИ).

- Периодични проверки и контрол на пожароизвестителни системи (ПИС) и издаване на нужните протоколи и документи в съответствие с нормативните изисквания на наредба №8121з-531 от 09.09.14г. на МВР.

- Периодичен контрол и поддръжка на вътрешни противопожарни кранове (ВПК) и издаване на нужните протоколи и документи в съответствие с нормативните изисквания на Наредба №8121з - 531 на МВР и стандарт БДС EN 671-3.

- Доставка и монтаж на резервни части за вътрешни противопожарни кранове (ВПК).

Ние сме:

„РЕА-02“ ООД е създадена през 2002 г., като пряк наследник на ЕТ „РЕА-91 Захари Бакларов“ от 1991 г. и разполага с екип от висококвалифицирани специалисти в областта на пожароизвестителната техника (ПИТ).

Вече над 30 години ние изграждаме и поддържаме пожароизвестителни инсталации (ПИИ) в Област Добрич, като от 2022 г. се насочихме и към поддръжката и контрола на вътрешни противопожарни кранове (ВПК).

Изградили сме и поддържаме всички пожароизвестителни инсталации в курортите „Албена“ и „Бялата лагуна“. Наши клиенти са голяма част от болничните заведения в Област Добрич, учебни заведения, културни институции, търговски и индустриални предприятия.

Към началото на 2024 г. имаме сключени договори за поддръжка на 78 пожароизвестителни инсталации с близо 20 000 пожароизвстителни датчици.


© 2007-2024 Безплатно.net