Паста за зъби в 6 уникални вкуса

Цена
25.80 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

Ние от Dental Aesthetics искаме да ви представим уникалната палитра от пасти за зъби с различни вкусове! Осигурете си незабравима усмивка с нашите иновативни и ароматни формули. Нашите пасти за зъби не само осигуряват изключителна грижа за зъбите, но и предлагат разнообразие от свежи и изискани вкусове, които ще превърнат всеки момент на чистене в истинско удоволствие. Открийте своя любим вкус и опитайте новото измерение на устната хигиена. Забавлявайте се докато се грижете за зъбите си с уникалните ни пасти за зъби!

Забравете за стискането и борбата с тубата, защото нашите пасти идват с удобна помпичка. Само едно леко натискане и точното количество паста ще бъде изпуснато за перфектна хигиена.

Dental Aesthetics се фокусира върху предлагането на висококачествени продукти за избелване на зъбите и пасти за зъби с разнообразни вкусове. Ние сме посветени на подобряването на зъбната естетика и помагаме на нашите клиенти да постигнат бели и здрави усмивки. Нашите продукти са разработени с висок приоритет върху безопасността и качеството. Имаме строги стандарти и процеси за контрол на качеството, които гарантират, че всеки продукт отговаря на най-високите стандарти на индустрията.

Можете да поръчате от следните 6 невероятни вкуса вкуса:

1. Диня

2. Праскова

3. Червено кадифе

4. Манго

5. Кокос

6. Мента

Посещения: 74