Паста за зъби в 6 уникални вкуса

Price
25.80 lv
05.09.23
city of Sofia
Listing by
Private
Listing Type
sell
Condition
new

Ние от Dental Aesthetics искаме да ви представим уникалната палитра от пасти за зъби с различни вкусове! Осигурете си незабравима усмивка с нашите иновативни и ароматни формули. Нашите пасти за зъби не само осигуряват изключителна грижа за зъбите, но и предлагат разнообразие от свежи и изискани вкусове, които ще превърнат всеки момент на чистене в истинско удоволствие. Открийте своя любим вкус и опитайте новото измерение на устната хигиена. Забавлявайте се докато се грижете за зъбите си с уникалните ни пасти за зъби!

Забравете за стискането и борбата с тубата, защото нашите пасти идват с удобна помпичка. Само едно леко натискане и точното количество паста ще бъде изпуснато за перфектна хигиена.

Dental Aesthetics се фокусира върху предлагането на висококачествени продукти за избелване на зъбите и пасти за зъби с разнообразни вкусове. Ние сме посветени на подобряването на зъбната естетика и помагаме на нашите клиенти да постигнат бели и здрави усмивки. Нашите продукти са разработени с висок приоритет върху безопасността и качеството. Имаме строги стандарти и процеси за контрол на качеството, които гарантират, че всеки продукт отговаря на най-високите стандарти на индустрията.

Можете да поръчате от следните 6 невероятни вкуса вкуса:

1. Диня

2. Праскова

3. Червено кадифе

4. Манго

5. Кокос

6. Мента

Views: 75