Окултни услуги/ясновидство - Маринов (33 годишен опит)

Цена
Договаряне
04.10.23
град Пловдив

"Само ако вярваме и бъдем по-добри ще променим живота си! Докато сме злобни и се мразим, живота ни никога няма да стане по-добър. Трябва да бъдем загрижени един за друг и да променим съзнанието си. Да загърбим алчността и подлостта."

- Г-н Маринов

Здравейте!

Маринов се занимава вече над 33 години с алтернативна медицина, рейки, точкова терапия и ясновидство. Той е помогнал на стотици хора до днес с помощта на своите способности. Преди години е работил от разстояние, но към днешен момент е решил да приема клиенти само в Пловдив и да осъществява само личен контакт с тях. Той е документиран от различни институции, че е способен да въздейства чрез своята биоенергия. Това се дължи на факта, че притежава повишен интензитет на биополе.

*Терапията се извършва с методите на безконтактна биоенерготерапия и чрез полагане на ръце върху болното място и върху точки, вътрешно свързване с него по нервен хормонален път.

Маринов може да ви предложи следните неща:

- различни начини на енергийна терапия и въздействие;

- да вижда настоящето ви и да предсказва бъдещето ви;

- да премахне отрицателната ви енергия;

- да подобри психичното, здравословно и душевното ви състояние;

- да открие магии, клетви, проклятия;

- да намери откраднати и загубени вещи, изчезнали хора;

- да синхронизира отношенията на разделени двойки;

- да предотврати и биоенергийното въздействие върху най-различни видове заболявания.

Информация за господин Маринов

На 16 годишна възраст той започва да развива силите си. В момента те са придобили напълно завършена форма. Дарбата му е изследвана от доц. Вера Тачева и лабораторията по биоенергетика в гр. Пловдив, проф. Връбка Обрецова - председател на Съюза на екстрасенсите в България, Стамен Стаменов и Асоциация "Феномени", комисия от специалисти по психотроника на Кубрат Томов.

Посещения: 92