Къща за гости Деми Стойков

Цена
20 лв
Курортна област
Настаняване
Обява от
Частно Лице

Къща за гости Деми Стойков Приморско , разполага със 8 места за настаняване и се намира в централната част на град Приморско, както и в непосредствена близост до аквапарка и автогарата. Разстоянието до северен и южен плаж е около 350 метра. Цената за нощувка на човек е от 18 до 20 лв .


Предлагаме апартамент, в който има две двойни стаи с един общ санитарен възел и една тройна стая със самостоятелен санитарен възел. Възможност за резервация както на отделни самостоятелни стаи със спалня или на целият апартамент . Дветени стаи са подходящи за семейство с две деца или две приятелски семейства, а в тройната стая може и още едно легло да се постави ако е нужно. Апартамента е на първи жилищен етаж от североизток и няма нужда от климатик, на прохладно и уютно място за почивка и отдих.


Всички стаи имат ново комфортно обзавеждане , спални , единични легла и имат стандартно оборудване със хладилник, телевизор , кабелна телевизия , интернет wi-fi безплатен. Всяка стая има собствена тераса , балкон . От предната част на сградата има място за паркиране както и лятна градина с барбекю приятно място за отдих.Надяваме се да ни посетите в нашия дом и да искарате една прекрасна почивка на море във гр Приморско.


Посещения: 158