Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Къща за гости Деми Стойков

20 лева
14.06.23
област Бургас, град Приморско
Къща за гости Деми Стойков
Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков Къща за гости Деми Стойков
Курортна област
Приморско
Настаняване
Къща под наем
Екстри
Интернет, Паркинг, Кабелна телевизия
Обява от
Частно Лице

Къща за гости Деми Стойков Приморско , разполага със 8 места за настаняване и се намира в централната част на град Приморско, както и в непосредствена близост до аквапарка и автогарата. Разстоянието до северен и южен плаж е около 350 метра. Цената за нощувка на човек е от 18 до 20 лв .


Предлагаме апартамент, в който има две двойни стаи с един общ санитарен възел и една тройна стая със самостоятелен санитарен възел. Възможност за резервация както на отделни самостоятелни стаи със спалня или на целият апартамент . Дветени стаи са подходящи за семейство с две деца или две приятелски семейства, а в тройната стая може и още едно легло да се постави ако е нужно. Апартамента е на първи жилищен етаж от североизток и няма нужда от климатик, на прохладно и уютно място за почивка и отдих.


Всички стаи имат ново комфортно обзавеждане , спални , единични легла и имат стандартно оборудване със хладилник, телевизор , кабелна телевизия , интернет wi-fi безплатен. Всяка стая има собствена тераса , балкон . От предната част на сградата има място за паркиране както и лятна градина с барбекю приятно място за отдих.Надяваме се да ни посетите в нашия дом и да искарате една прекрасна почивка на море във гр Приморско.


© 2007-2024 Безплатно.net