Количка за Таттоо Pro Ink

Цена
165 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Сгъваемият PRO INK асистент с компактни размери е изключително практична мебел, която е идеална особено за мобилни услуги. Дизайнът на мебелите ги прави леки, но в същото време стабилни , което се изразява в ефективност на работа. Благодарение на елегантния си завършек, той не само улеснява работата, но и придава професионален вид на интериора.

Малкият размер на сгънатата маса позволява лесно съхранение и удобно транспортиране на мебелите, което е от ключово значение при мобилните услуги. Продуктът е лесен за сглобяване , позволява ефективно обслужване на клиентите и увеличава гъвкавостта при адаптиране на пространството към различни нужди.

Сгъваемият асистент е основна част от оборудването за всеки, който цени стила и функционалността . Идеален е за студио за татуировки , а простата му структура улеснява защитата на повърхността с фолио. Рамката е изработена от здрав алуминий, а плотът е от ламинирана плоскост, покрита с имитация на дърво в нюанси на черно, благодарение на което масата изглежда естетична и се почиства лесно с влажна кърпа. Материалите, от които е изработен, значително влияят на комфорта при използване . Финишът му придава елегантен вид, което прави работата по-приятна.

Параметри:

- височина 81 см

- размери на плота: 40 х 60 см

Тегло: 7 кг

Посещения: 17