Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Количка за Таттоо Pro Ink

165 лева
23.04.24
град София
Количка за Таттоо Pro Ink
Количка за Таттоо Pro Ink Количка за Таттоо Pro Ink
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Сгъваемият PRO INK асистент с компактни размери е изключително практична мебел, която е идеална особено за мобилни услуги. Дизайнът на мебелите ги прави леки, но в същото време стабилни , което се изразява в ефективност на работа. Благодарение на елегантния си завършек, той не само улеснява работата, но и придава професионален вид на интериора.

Малкият размер на сгънатата маса позволява лесно съхранение и удобно транспортиране на мебелите, което е от ключово значение при мобилните услуги. Продуктът е лесен за сглобяване , позволява ефективно обслужване на клиентите и увеличава гъвкавостта при адаптиране на пространството към различни нужди.

Сгъваемият асистент е основна част от оборудването за всеки, който цени стила и функционалността . Идеален е за студио за татуировки , а простата му структура улеснява защитата на повърхността с фолио. Рамката е изработена от здрав алуминий, а плотът е от ламинирана плоскост, покрита с имитация на дърво в нюанси на черно, благодарение на което масата изглежда естетична и се почиства лесно с влажна кърпа. Материалите, от които е изработен, значително влияят на комфорта при използване . Финишът му придава елегантен вид, което прави работата по-приятна.

Параметри:

- височина 81 см

- размери на плота: 40 х 60 см

Тегло: 7 кг

© 2007-2024 Безплатно.net