Jenny's Carved Candles


Jenny's Carved Candles - град Бургас | Мебели и обзавеждане

 

Представям ви декоративни карвинг свещи, изработени ръчно от висококачествени материали. Не пушат и не отделят неприятни миризми.Всяка свещ е изработена на ръка, декорирана и лакирана, благодарение на което изглежда като порцеланова.Когато се запали, тя свети като фенер от всички страни, така допринася за магията и романтиката на една специална вечер.  Начинът на изработка предоставя огромно разнообразие от цветове и форми, точно за това, всяка карвинг свещ е едно уникално бижу.

 

Към всеки модел имате възможност да добавите парафинова плочка с пожелание или послание по ваш избор, снимка или фирмено лого.    

 

       

С всяка една декоративна ръчно изработена свещ можете да зарадвате любим човек,да покажете привързаност и обич, да украсите ежедневието си. 

 

За оригинално представяне пред клиенти и партньори, предлагам декоративна ръчно изработена свещ с вградена парафинова плочка, с фирмено лого. Цветовете и посланието са по желание на клиента.

 

Те могат да бъдат с всякаква тематика. Предлагам оригинални декорации за свещи от парафин, за всеки празник. С тематичните карвинг свещи можете да направите специалния си ден уникален и забавен.

При поръчка на едро, на карвинг свещи, предлагам търговска отстъпка, според стойността на поръчката.

Заповядайте в моят магазин за свещи.

За повече информация, моля, свържете се с мен.

Приятно прекарване в магическия свят на карвинг свещите!

Благодаря ви, че избрахте моите свещи! Вашето доверие е комплимент за мен! 

 

Поздрав,

 

Жени Узунова – Майстор Свещар