Служба по трудова медицина "ДАСЯН


Служба по трудова медицина "ДАСЯН - град София | Трудова медицина

Службата по трудова медицина (СТМ) "Дасян" е организирана съгласно Закона за здравословни и безопасни условия на труд . Регистрирана е в МЗ с Удостоверение № 474/22.01.2004 г.

Пререгистрирана е в Министерството на здравеопазването под № 131-1/23.04.2008 г. в изпълнение на Наредба № 3 от 25.01.2008 г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина на МЗ и МТСП.

 

Задачите на службата са отчитане, консултиране и подпомагане работодателите при изпълнение изискванията на Закона за здравословни и безопасни условия на труд (ЗЗБУТ) и всички допълнителни разпоредби на Министерството на здравеопазването (МЗ) и Министерството на труда и социалната политика (МТСП). Нашият екип включва специалисти познаващи съвременните изисквания в областта на безопасност и здраве при работа.

Стремим се всички клиенти да изпълняват задълженията си свързани с ЗБУТ, да бъдат своевременно информирани за настъпили промени в нормативната база регламентираща ЗБУТ, да посрещат безпроблемно проверките от Главна инспекция по труда, като поддържат работния процес в здравословна и безопасна среда

 

 

 

Ако с това представяне сме предизвикали Вашия интерес и се нуждаете от повече информация, посетете нашата интернет страница на адрес: http://www.dasian-bg.com. или се свържете с нас на посочените координати: