Синтагма - Езикови Курсове И Преводи


Синтагма - Езикови Курсове И Преводи - град София | Езикови школи

 

Курсове и уроци по АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, ИСПАНСКИ, ПОРТУГАЛСКИ за всички нива в центъра на София. Индивидуално обучение. Курсове за двама души.

ОНЛАЙН уроци (дистанционно обучение) по английски, френски, испански, португалски за средно ниво и за напреднали. Комбиниране на учебните материали според процеса на напредване.

Подготовка с примерни упражнения за IELTS, TCF/TCFQ, TEF/TEFaQ, DELF, матура, и изпити.

Подготовка за ИНТЕРВЮ при кандидатстване за емиграция Канада, Квебек Попълване на официалния онлайн тест за предварителна оценка за ЕМИГРАЦИЯ в Квебек. Попълване на формуляри по процедурата за емиграция. Превод на комплект документи за Квебек на преференциални цени. ПРАКТИКА преди интервюто.

ОФИЦИАЛНИ ПРЕВОДИ на документи, специализирани (икономически, технически, медицински, договори, инструкции, описания, проекти, съдебни решения,  дипломи, удостоверения, нотариални актове, свидетелстваи  др.) и общи текстове. Преводи от ЧУЖД на ЧУЖД език (английски / френски / руски / български). Превод на АУДИО и ВИДЕО-материали, на  СУБТИТРИ. Сваляне и превод на текст от аудио (видео) носител.

Български език за чужденци. Български за турци. Учебник „Български на един дъх” (Bir nefeste bulgarca).

Тел. 0898 484 229, e- mail: sintagma@sintagma.me

Адрес: София, ул. Ангел Кънчев 14 (ъгъла с ул. Солунска, срещу градинката)

Цените можете да видите на нашия сайт: http://sintagma.me