Сиконикс ООД


Производство и инженеринг на:Болнични и реанимационни панелиСестрински повиквателни уредбиИнтеркомни уредби, оповестителни (пеиджинг) уредби, домофонни уредбиЦифрови, часовникови уредби, часовници за операционни зали и др.Системи за контрол на достъпаСигнализационни уредби, светлинно блокиращи уредби и светлинни табелиОзвучителни уредбиСистеми за видеонаблюдение