Индустриална техника ЕООД


Фирма „ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА” ЕООД продължава дейността и целите на „Ником индустриал” ООД, основана през 1994г. с амбициите да задоволява в пълна степен потребностите на клиентите в България. Развива се в четири основни направления:

1. Индустриални продукти, в това число всичко за материално-техническото осигуряване на производства и сервизи: ръчни инструменти, лепила, уплътнители и материали за всички видове дейности по поддръжка, ремонт, сервизно обслужване и възстановяване, всичко за пневматиката, хидравлика, уреди за електротехника; пневматични инструменти; работно и защитно облекло; лични предпазни средства;

2. Автосервизна техника и оборудване. Инструменти и консумативи за отстраняване и поставяне на автомобилни стъкла. Литература;

3. Проектиране и изграждане на инсталации за сгъстен въздух, сервиз на пневматични съоръжения, компресори и инсталации;

4. Професионално кухненско и барово оборудване, в чиято комбинация може в пълна степен да задоволи потребностите за оборудване на една професионална кухня или бар. Фирмата предлага пълно обслужване на клиентите- от проектирането, през доставянето, до монтажа и обслужване на оборудването.

Фирма „ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА” ЕООД е директен вносител и официален дистрибутор на множество утвърдени и широко известни европейски производители. Фирмата е с дългогодишен опит в гореизброените области и завоювани пазарни позиции благодарение на високото гарантирано качество и конкурентните цени, доброто обслужване, бързина на доставките и гъвкавост по отношение на променящите се потребителски изисквания, както и непрекъснат стремеж за обновяване на продуктовата гама, специализация в предлагането на стоки, предназначени за точно определена група потребители.

Чест за фирмата са служителите й, които са изключителни професионалисти, познаващи тънкостите и особеностите на пазара и предлаганите стоки и услуги. Те могат да Ви бъдат полезни при избора на всичко необходимо за Вас.