Експерт Консулт


Консултантска Къща ЕКСПЕРТ КОНСУЛТ е кантора, която предлага комплексно правно обслужване и бизнес консултации на своите български и чуждестранни клиенти.

Ние сме специализирани в областта на висококачественото правно обслужване, юридически съвети, управление на търговските дружества и внедряване на системи за защита на лични данни.

Към нашият екип сме ангажирали и доказали се експерти юристи, специализирали в различни области на правото, с цел изчерпателно съдействие и адекватна консултация на нашите настоящи и бъдещи партньори и клиенти.

КАКВИ МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ

Консултантска КъщаЕКСПЕРТ КОНСУЛТ е кантора, която се развива динамично, в пълно съответствие с европейските и международни стандарти.

Нашата основна цел е да осигурим комплексна услуга за своите клиенти, съчетаваща компетентност, бързина и качество.

Ние ще Ви съдействаме при осигуряване на всички процеси по защита налични данни и изчерпателни правни консултации, във връзка с развитието и съществуването на търговските и едноличните дружества.

Консултантска Къща „Експерт Консулт“ поддържа и развива сътрудничество с правни кантори, специализиран в разлини клонове на правото, което ни позволява да съдействаме на нашите клиенти при намирането на най-подходящите професионалисти за техните конкретни нужди.