Евелин Р


Евелин Р - град Бургас | Туристически агенции и туроператори

“ EVELIN R” е лицензиран туроператор с   лиценз № 05684 и  работи на туристическия пазар вече 13 години.

"Evelin R" предлага на Вас и Вашите деца:

===========================================================

ЕКСКУРЗИИ

 

 • В  СТРАНАТА - докоснете се до красотата на нашата страна, като се включите в програмата на Евелин - Р - "Опознай България за да я обикнеш"      - предлагаме организирането на екскурзии в цялата страна с посещение на места, включени в листата със 100- те национални обекта в България. Програмата е подходяща както за ученици така и за възрастни.
 • В ЧУЖБИНА - посетете различни кътчета от света чрез нашите външни екскурзии. Докоснете се до магията на Ориента - Истанбул, погледайте истинско сертаки - Гърция, вървете по стъпките на Исус - Израел, почувствайте величието на фараоните - Египет и още много, много други кътчета по света.                                

        ПОЧИВКИ

 • В СТРАНАТА - искате да избягате от забързаното ежедневие, да отдъхнете със семейството си, да покарате ски или да се порадвате на слънчевите лъчи през летните месеци на красивите ни черноморски плажове - тогава не се колебайте да ни потърсите. В България има много невероятни кътчета и курорти отговарящи на европейските стандарти: Пампорово, Боровец, Банско, Златни пясъци, Албена, Слънчев бряг, Поморие, Несебър, Созопол, Узана,   Троян, Трявна и още много други.
 • В ЧУЖБИНА - ако вече сте посетили нашите места за отдих или искате да видите как е в други държави, ние ще ви предложим вълнуващи изживявания в курортите на Турция, Тунис, Мароко, Египет, Израел, Австрия, Франция, Италия, Испания, Тайланд, Доминиканска република и други.

            ЗА ВАС УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ АГЕНЦИЯТА ПРЕДЛАГА ОРГАНИЗИРАНЕ НА:

 •   зелени училища - едни от най - вълнуващите дни през учебната година. Бъдете с нас в Троян, Габрово, Априлци, Рибарица, Арбанаси, Банско, Боровец, Пампорово и още много други места.
 • ученически екскурзии - нека посетим заедно исторически, археологически и природни места за да научим повече за нашата родина, а защо не и Европа.
 • Абитуриентски балове - най - незабравимият ден от училище, най - вълнуващата вечер, най - неотразимите момичета и момчета, потопете се с нас в магията на Вашият абитуриентски бал.

  НИЕ МОЖЕМ ОЩЕ ДА  ВИ:

 • резервираме самолетен билет за цял свят
 • осигурим автобусен билет на повечето превозвачи в България
 • резервираме хотел до всяка една точка на света
 • направим Вашата застраховка

 

ДЕТСКИ ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЛАГЕРИ

От пролетта на 2006г "Евелин Р" стартира новият туристически продукт на агенцията - приключенски лагери - тук децата в продължение на няколко дни,   следвайки сюжета на известен филм, разиграват под формата на игри част от сценария на филма, като в същото време е заложен и учебен материал, който децата с лекота усвояват. Така например през новата 2011г участниците ще могат да се запознаят с науката палеонтология с помощта на лагера "  Ледена Епоха  1", да научат повече за археологията с втора част на "Индиана Джоунс", за моретата и опасностите, които крият те в  лагера  "Карибски пирати" - първа и втора част, да покажат своите театрални способности и да развият качества на сценаристи и режисьори участвайки в "Маската на Зоро". Целта на тези лагери е използвайки метода на интерактивните и ролеви игри участниците да развиват  в себе си качества на работа в екип. За осъществяването на тези лагери,   работят квалифицирани педагози, а  за зимните - ски инструктори, летните лагери са под наблюдението на спасители.