Амг Имоти ООД


Амг Имоти ООД - град Бургас | Агенции за недвижими имоти

AMG-IMOTI - консултанти по Недвижими Имоти е фирма за цялостно обслужване и брокер по недвижими имоти за Бургас и България.

Със седалище в "най-добрия град за живеене" за три поредни години - гр.Бургас, AMG-IMOTI предлага голям избор от ексклузивни имоти - апартаменти за покупка, продажба и наем, къщи за покупка, продажба и наем, офиси за покупка, продажба и наем, магазини за покупка, продажба и наем в Бургас, както и ваканционни имоти в планински и зимни курорти в България.

Ние сме специализирани за инвестиции в имоти, включително инвестиция в жилище - студио, двустаен, тристаен, многостаен апартамент; сграда; ваканционен имот; търговски обект - магазин, ресторант, заведение, търговски център; индустриален имот - склад, промишлено помещение, хале; строителен обект, хотел, работещ бизнес, както и в земя – парцели и масиви.

Ние знаем, че отдаване под наем, купуване и продаване на имот в България е сериозно предизвикателство, ние сме готови да работим с Вас и ще Ви спестим време, усилия и пари.

За да Ви помогнем и с много други оферти за продажба и оферти за наем на имоти, моля, свържете се с нас.