Triumph 85D-90C-95B-80E-75F-70G тъмносин стягащ цял бански костюм оформящи цели бански Триумф

Цена
109.90 лв
Вид
Размер
L, XL
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Банските от серията Triumph Flowing Leaf ще повишат часовете, прекарани край басейна, и гарантирано ще привлекат вниманието. Класическият стил и флоралният модел на изискания бански костюм, който се гордее със студени цветове, ще ви придаде специален вид. Цената е за 1 бр.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

(1) Размер 42D, Горна част 85D - 90C - 95B - 80E - 75F - 70G, Долна част L = EU 40 = BG 46 = US/CA L, Гръдна обиколка 94-111 см, Ханш 98-102 см

С леко подплатени, втвърдени чаши, подгръдна еластична лента за комфорт и оптимална поддръжка

Много леки чаши, направени с иновативната технология Quick-Dry, изсъхват шест пъти по-бързо от традиционните чаши

Дишаща и супер лека материята с ефект на магическо моделиране в областта на стомаха и оформящо действие на фигурата

Дискретно V-образно деколте

Широки и регулируеми презрамки, придружени от метални овални елементи в златен цвят

Много красив флорален принт със син фон

Произведен съгласно стандарта Oeko-Tex Standard, 100% щадящ кожата

На вътрешния етикет на всеки продукт е изписано, че е произведен в Камбоджа (made in Cambodia)

Основен материал: 85% полиамид, 15% еластан, Подплата предна част: 84% полиамид, 16% еластан, Подплата задна част: 92% полиестер, 8% еластан, Чаши: 100% полиестер

Продуктът е предназначен за ръчно пране с максимална температура 30 ºC; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( хлор ); да не се центрофигура; суши се без да се изстисква преди това; не бива да се глади; не бива да се чисти на химическо чистене. 

Бански костюми могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при банските костюми с твърди чашки.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 509