Spiman 100C бял 90% памучен сутиен мека чашка без банели италиански памучни сутиени големи размери

Цена
34.90 лв
Цвят
Материя
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Spiman Paprica памучен сутиен мека чашка без банели, изработен от еластичен, мек и естествен памук ( отгледан без пестициди по естествен начин, напълно без вредни вещества ), украсен в чашката с дантелена вложка, произведен от италианската марка за памучно бельо Spiman / Спиман. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

неподплатена чаша със специална трисекционна структура за оптимално прилягане

снабден с подплатени презрамки, които гарантират отлична опора по удобен начин

горната централна част е проектирана за комфорт дори и на най-щедрите гърди

закопчаване с 3 корекции

регулируеми презрамки

размер 100C = IT 8C при подгръдна обиколка 103-107 см и гръдна обиколка 122-126 см

Състав на тъкан: 90% памук, 10% еластан; Състав на дантела: 47% полиамид, 34% памук, 13% еластан, 6% вискоза

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 30°C или по-ниска като трябва да намалите скоростта на центрофугиране; не е подходящ за избелване; не е подходящ за сушене в центрофуга; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); не е подходящ за химическо чистене; може да се закачи навън, за да изсъхне.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки. 

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 83