Meritex 6цвята памучен детски чорапогащник 90-158см памучни детски чорапогащници детски чорапогащи

Цена
7.90 лв
Предназначено за
Вид
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Meritex 230 детски памучен чорапогащник от топъл ръчно вързан памук, модел с ултра плоски шевове за максимален комфорт, без ограничител (изчистен до кръста), парче между краката, без оформена пета; невидими пръсти, произведен от италианската марка за детски чорапогащници Meritex / Меритекс. Гарантирано хипоалергичен и антиакарен продукт. Марката Meritex произхожда от италианската традиция от 1923 г. и до днес всяка колекция се основава на италиански стил и вкус. На всяка опаковка е написано, че продуктът е произведен в Китай (made in P.R.C). Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

Състав: 73% памук, 25% полиестер, 2% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или пране в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC; не е подходящ за избелване; не е подходящ за сушилня; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапогащи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 99