Lormar 75D шампанско италиански сутиен твърда чашка без подплънки сутиени за голям бюст Лормар 75Д

Lormar 75D шампанско италиански сутиен твърда чашка без подплънки сутиени за голям бюст Лормар 75Д

Цена
39.90 лв
Размер
M, L, XL
Цвят
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Lormar L01 сутиен твърда чашка с банели, гладка чашка с избродирани цветя в същия цвят и широки удобни презрамки, производство на италианската марка Lormar. Моделът има невидими стреч чашки. Вътрешната част на чашката е памучна. Продуктът е подходящ за дами с голям бюст. Продуктът е последен брой и е с леко захабен вид. Цената е за 1 бр.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

Състав: 70% полиамид, 15% полиуретан, 10% еластан, 5% фибри

Продуктът е подходящ за ръчно пране при температура до 40°C или по-ниска; не е подходящ за третиране с белина; не е подходящ за сушене в центрофуга; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки. 

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 128