Leilieve 70C, 75C, 80C, 85C, 90C, 70D, 75D, 80D, 85D, 90D, 70E, 75E, 80E, 85E черен, капучино, телесен, бял сутиен

Цена
52.90 лв
Размер
S, M, L, XL
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Leilieve 6044 сутиен твърда чашка без подплънки с банели, гладка и монолитна (без шевове) чашка, със свалящи презрамки, произведен от италианската марка за дамско бельо големи размери Leilieve/ Лейлийв. Сутиенът оформя и повдига гърдите без да им придава допълнителен обем; подходящ за дами с голям бюст; вътрешната част на чашката е частично памучна; материята на изработка е мека и гладка, украсена с малко тюл и с бижу между самите чашки. Размерите на сутиена отговарят напълно на моделите Leilieve 996 и Lormar Mousse Pizzo. Цената е за 1 бр.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

Състав тъкан: 85% полиамид, 15% еластан; състав тюл: 100% полиамид; състав вътрешна част: 65% полиестер, 35% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране с максимална температура 30 ºC и да не се търка и да не се усуква ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране на програма за синтетика/ памук и без центрофуга/ при максимум 300 - 400 оборота ); не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); не се позволява центрофугиране; глади се през кърпа и без пара при максимална температура на ютията 110 ºC; без химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки. 

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 1532