Kурсове за ХОТЕЛИЕР, Aдминистратор в хотелиерството ” Дистанционно или присъствено обучение

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ХОТЕЛИЕР”, специалности:

8110101 Организация на хотелиерството – III СПК

8110103 Организация на дейностите в места за настаняване – II СПК

И по професия “Администратор в хотелиерството”,

специалност “Организация на обслужването в хотелиерството”.

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа.

Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна.

Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса.

Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна. Aко имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността Центърът осигурява практика в реална рабона среда.

Сертификат:

- УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност - придобиване на част от професия

или

- СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност - придобиване на степен на професионална квалификация

Безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

Лицата, придобили трета степен на професионална квалификация по професия Хотелиер могат да заемат длъжности за реализиране на изпълнителски кадри в страната и в страните от ЕС: Управител на хотел, Управител на къмпинг, Управител на къща за гости, Управител на мотел, Управител на пансион, Ръководител на отдел в хотел.

Лицата, придобили втора степен на професионална квалификация по професия Хотелиер могат да заемат длъжности

Лицата, придобили трета степен на професионална квалификация по професия Администратор в хотелиерството след завършване на курса можете да работите като: Служител рецепцията в хотел, Администратор хотел, Информатор приемна, Рецепционист.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЕВРОПРОГРЕС ДМ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение с лицензия 2023121615.


Посещения: 39