Jadea S, M, L, XL черни, бели дамски памучни бикини с висока талия Жадеа дамска памучна бикина

Цена
9.50 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

788 дамски памучни бикини висока талия, комбинация от модал, памук и нежна дантела в предната част, а задната част е напълно гладка, произведени от италианската марка за женско памучно бельо Jadea/ Жадеа. Продуктът представлява удобна и много мека бикина, която не предизвиква алергии и винаги изглеждат добре дори и след много пранета; бикината има много нежен безшевен елемент в предната част около бедрата, което не позволява протриване и осигурява максимален комфорт и за дами с по-пълни бедра.

Модалът е преработен текстил на био основа и представлява разновидност на коприната. Моделът е естествена материя, която прибавена към памука, подобрява качествата му. Материята е много мека и гладка, подобна на памука, но поглъща вода с 50% повече на единица обем в сравнение с памука. Тъканите, направени от модал са нежни и меки, устойчиви на свиване и избеляване.

Състав: 45% памук, 45% модал, 10% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина на температура не по-висока от 40 ºC ( при пране на пералня препоръчваме поставяне на програма за памук и пране без центрофуга/ при 300 - 400 оборота максимум ); да не се използват белина ( хлор ); да не се центрофугира; глади се през кърпа и без пара при максимална температура 110 ºC; може да се чисти на химическо чистене с въглеводороди, съдържащи хлор и етиленови съединения.

МАГАЗИНИ ГРАД СОФИЯ (пишете ни за наличност в конкретен магазин):

ж.к. "ИВАН ВАЗОВ", ул. Краище, до блок 37 /последна спирка на трамвай №1 - отляво до пощата/

ж.к. "СВЕТА ТРОИЦА", блок 347, вхов В /на гърба на сладкарница Неделя - до Химическо чистене/

Посещения: 980