Jadea M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL черни, телесни италиански памучни крачоли против протриване

Цена
12.90 лв
Материя
Размер
M, L, XL
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Jadea 536 памучни крачоли против протриване с висока талия и са изработени от мек екологичен памук с добавка на модал и еластан, което позволява на продукта да бъде невероятно мек и хипоалергенен, произведени от италианската марка за бикини с крачоли Jadea / Жадея. Ластиците са обхванати от памук. Дамските крачоли дори и в по-големи размери позволяват на тялото Ви да диша и да получите тактилно удоволствие при носене. Предотвратяване на триене в областта на бедрата. Дамските бикини с големи размери са удобни и невидими под дрехите, могат да се носят както с рокля, така и с панталон. Препоръчваме модела за носене и от дами с нежна и чувствителна кожа, по време на бременност, тъй като шевовете не са по края, а са скрити и не дразнят кожата. Женски бикини с крачоли са приятни на допир, максимално удобни за ежедневно носене. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

Модалът е преработен текстил на био основа и представлява разновидност на коприната. Материята е много мека и гладка, подобна на памука, но поглъща вода с 50% повече на единица обем в сравнение с памука. Тъканите, направени от модал са нежни и меки, устойчиви на свиване и избеляване.

Състав: 45% памук, 45% модал, 10% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от от 40ºC; не е подходящ за третиране с препарати, съдържащи белина; да не се центрофугира; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); подходящ за химическо чистене.

Памучни крачоли могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 136