Gardenia 86-146 см български черен, бял детски чорапогащник детски чорапогащници детски чорапогащи

Цена
2.20 лв
Предназначено за
Вид
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Gardenia Emma 40 прозрачен и еластичен полуматов детски чорапогащник с плътност 40 DEN; изключително мек и комфортен; с ограничител (не е изчистен до кръста); уплътнени пръсти; произведен от българската марка за чорапогащници Gardenia / Гардения. На опаковката на всеки продукт е изписано, че е произведен в България. Цената е за 1 бр.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

Състав: 95% полиамид, 5% еластан

Продуктът е подходящ за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 40°C; не е подходящ за избелване; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене; не е подходящ за центрофугиране.

Чорапогащи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име. 

Посещения: 197