Enrico Coveri M, L, XL, XXL черни, сиви памучни мъжки слипове мъжко бельо памучен мъжки слип

Цена
9.90 лв
Вид
Размер
M, L, XL, 2XL
Материя
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Enrico Coveri ES1000 памучни мъжки слипове със средна дълбочина на талията, изработени от еластичен и плътен памук, с външен ластик на талията с името на марката, произведени от италианската марка за мъжко бельо Enrico Coveri / Енрико Ковери. Благодарение на анатомичната си кройка, слиповете са идеални както за ежедневна употреба, така и по време на спорт; имат памучно парче между краката за допълнително удобство. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

Състав: 93% памук, 7% еластан / Състав: 58% памук, 38% полиестер, 4% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC ( при пране на пералня препоръчваме пране на програма за памук при максимални 30 - 40 ºC с максимални 300 - 400 оборота ); не използвайте продукти, съдържащи белина ( хлор ); да не се центрофугира; глади се през кърпа и без пара при максимална температура на ютията 110 ºC; може да се чисти на химическо чистене с въглеводородите, съдържащи хлор и етиленови съединения.

Слипове могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 1189