Cotonella XXL черни италиански памучни мъжки боксерки памучно мъжко бельо памучен боксер Котонела

Цена
13.90 лв
Вид
Размер
2XL
Цвят
Материя
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Cotonella AU109 памучни мъжки боксерки с широк и мек ластик на кръста, произведени от италианската марка за памучно бельо Cotonella ( Котонела ). Този продукт е победител по отношение на удобство, хигиена и свежест без това да оказва ефект върху естествения баланс на кожата, благодарение на третирането с антибактериални сребърни йони, предотвратяващи разпространението на бактерии на повърхността на тъканите. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди. 

Състав: 95% памук, 5% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от от 40ºC като трябва да намалите скоростта на центрофугиране, преди да "пуснете" текстилните изделия в пералнят; не е подходящ за третиране с препарати, съдържащи белина; не е подходящ за сушилня; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); не е подходящ за химическо чистене.

Боксери могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име. 


Посещения: 152