Bellissima 50DEN черни, тъмносини, екрю, бели плътни детски чорапогащници детски чорапогащник за балет

Цена
4.60 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Bellissima Micro 50 kids плътен детски чорапогащник с плътност 50 DEN, произведен от италианската марка за детски чорапогащници Bellissima / Белисима. На всяка опаковка е изписано, че продуктът е произведен в Италия (made in Italy). Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди. 

РАЗМЕР 4 години = 104-116 см; РАЗМЕР 6 години = 116-128 см; РАЗМЕР 8 години = 128-140 см; РАЗМЕР 10 години = 140-152 см; РАЗМЕР 12 години = 152-164 см

матов, кадифен, непрозрачен и полуплътен микрофибърен чорапогащник

няма ограничител ( изчистен до кръста )

невидими пръсти ( без ограничители на пръстите )

Състав: 90% полиамид, 10% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или пране в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапогащи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 46