Bellissima черен, телесен, бежов италиански мрежест чорапогащник 40-85кг дамски мрежести чорапогащници

Цена
8.50 лв
Размер
XS, S, M, L
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Bellissima Microrete мрежест чорапогащник тип "фина запълнена мрежа", произведен от италианската марка за мрежести чорапогащници Bellissima / Белисима.

разтегливи чорапогащи с фина мрежа са много удобни и подходящи за всеки повод, както и за ежедневието

ще изглеждате и ще се чувствате страхотно в тях - могат да се носят сами или над други чорапогащи

можете да получите фънки ефект, като ги носите върху контрастни непрозрачни чорапогащи

парче между краката, без ограничител (изчистен до кръста), удобен ластик на талията, невидими (неуплътнени) пръсти

РАЗМЕР 1/2 - 40-65 кг и 145-165 см, РАЗМЕР 3/4 - 60-85 кг и 155-185 см. Избирайки размера, Ви съветваме да следите както килограмите, така и височината по таблицата

Състав: 82% полиамид, 18% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или пране в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапогащи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 341