vip

ATV-София.Кубратово.Цени от Вносител.Реален Асортимент.Всички кубатурите Налични

Цена
420 лв
вчера в 16:14 ч.
град София
Авто Марка
ATV
Авто Модел
Година
2021
Гориво
Скоростна Кутия
Категория
Пробег
1 км
Кубатура
125 cc
Цвят
Металик
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

Уважаеми клиенти, ВНИМАВАЙТЕ с тези така наречени " търговци" , които продават АТВта по ОБЯВИ в интернет и лъжат повече и от АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ по разните им телефони, като се представят за най-големите "вносители" и промиват мозъците на клиентите по телефона, като убедително им говорят какви ли не лъжи за нас :от това , че имаме само 5 АТВта от Германия 🤣 до това, че имаме импулсен телефон 🤣

ЦЕЛТА на тези изтрещели ало измамници с милионите им обяви в интернет , е да не се доберете до СКЛАДА ни в КУБРАТОВО, защото ПРЕДЛАГАМЕ РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ от НАД 30 МОДЕЛА НАЛИЧНИ и КОЛИЧЕСТВА от НАД 300бр за клиентите ни на ЕДРО и ДРЕБНО, от ВИСОКО КАЧЕСТВЕНИ АТВта с богат АСОРТИМЕНТ с РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ и КУБАТУРИ НАЛИЧНИ на СКЛАД в КУБРАТОВО на гарантирано НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ !!!

Също така ПОКАЗВАМЕ на всички клиенти къде седи ПРОСЛОВУТИЯ ПЕЧАТ с КУБАТУРАТА на всеки двигател както и кашони с АТВта на които също си пише кубатурите, които тези от СТУДЕНТСКИ ГРАД и ДУПНИЦА го изтриват и държат да ви изпращат АТВто по КУРИЕРСКА ФИРМА , без ФАКТУРА , с ИЗТРИТА КУБАТУРА и МНОГО ПО-СКЪПО от реалната му цена от нашия ЗАКОНЕН ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН : WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM , които от дата 29. 03. 2019г е СВЪРЗАН С НАП през 5 минути и ПРЕДЛАГАНИТЕ АТВ та в КУБРАТОВО са с НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ и в РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ и с ПЕЧАТ С КУБАТУРАТА на ВСЯКО АТВ, защото ние НЕ ИЗТРИВАМЕ КУБАТУРИ с цел по-високи печалби и не разкараме клиентите до склада ни в КУБРАТОВО , за да им покажем 3 модела сглобени в различни цветове, а 27 модела от всички кубатури налични , от които предлагаме и други цветове и по желание на клиента може да ви бъде сглобено АТВ в друг цвят даже и пред вас.

Призоваваме всички бъдещи клиенти да си четат внимателно информацията и техническите данни в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН : www.chasti-skuter-atv.com , за да не се прехвърлят в бъдещи жертви на НЕЛОЯЛНИ ТЪРГОВЦИ на тези АТВта, които от години лъжат и мамят хората с платени обяви по всички платформи за реклама като mobile, .olx.cars, bazar и др. подобни. ЗАПОМНЕТЕ , че ОБЯВИТЕ или СБОР от ОБЯВИ в интернет пространство не се проверяват от ни една институция в България и затова там всеки може да си пише каквото си иска и в последствие да ви лъжат убедително по телефони!

Днес всеки уважаващ себе си и клиентите си ТЪРГОВЕЦ, а не МОШЕНИК притежава ОНЛАЙН МАГАЗИН с ЯСНИ ОБЯВЕНИ КОНТАКТИ , които се проверяват от НАП и от дата 29.03.2019г са свързани с НАП през 5 мин.съгкасно търговския закон от тази година.ВСИЧКИ продаващи ФАБРИЧНО НОВИ АТВта, които не притежават онлайн магазин с ясни обявени КОНТАКТИ като името на фирмата ЕИК- Булстат адрес и телефони , които се проверяват от НАП, са МОШЕНИЦИ, които само ви ЛЪЖАТ по телефоните с ЦЕНАТА, МОДЕЛ-КАЧЕСТВО , КУБАТУРАТА и разбира се ГАРАНЦИЯ с фалшив печат на несъществуваща фирма 🤣 с цел по-високи печалби ! Разполагаме с факти ЧЕРНО на БЯЛО и седим зад всяка дума написана от нас!!!

www. chasti-skuter-atv. com ВИ ПРЕДЛАГА АТВта на едро и дребно на цени от ВНОСИТЕЛ! ATV-ЕТА от 50, 110, 125, 150, 200, 250 и 350 В НАЛИЧНОСТ НА ЕДРО И ДРЕБНО! ! ! НАЙ -ДОБРО КАЧЕСТВО-МОДЕЛИ И ЦЕНИ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАЗАР.

Който желае да си пазарува същите ATVта без да бъде излъган и измамен да заповяда при нас! Цени на едро и дребно! Най-нискте цени и най-високо качество! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ!

ПРОМОЦИИ на всички НАД 20 модела НАЛИЧНИ на склад в Кубратово с реален АСОРТИМЕНТ от всички КУБАТУРИ50сс, 110сс, 125сс, 150сс, 200сс, 250сс, 300ссс и 350сс. Тел. /вайбър 0887600380 Модели 2019г. на едро и дребно НАЛИЧНИ всички кубатури на склад в София с НАД 20 модела НАЛИЧЕН РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ и над 300бр. целогодишно НАЛИЧНИ на склад в КУБРАТОВО! Гаранция за най-ниските цени както на АТВтс така и на Резервни Части и Гуми за тях! Влез и провери сам цените и техническите данни на всеки модел в законен електронен магазин с ясни обявени КОНТАКТИ проверени от всички институции: WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM

Японско, тайландско и немско качество АТВта ФАБРИЧНО НОВИ от всички кубатури и с най-добрите цени ! ПРИСТИГНАХА НОВИТЕ МОДЕЛИ 2019г АТВта и КРОСОВИ МОТОРИ в ГОЛЯМ АСОРТИМЕНТ ! ATV-София. Кубратово- цени от вносител-РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ Имаме налични всички кубатури за малки и големи. ЗАПОВЯДАЙТЕ на място при нас да пробвате всеки модел и да решите кое е вашето ATV. Цени и модели без КОНКУРЕНЦИЯ в България.

Тел/Вайбър 0887600380 за коректен съвет и въпроси! Заповядайте на тест драйв при нас в София-КУБРАТОВО да се уверите сами в качеството на ATV-етата. Най-нискте цени и най-високо качество! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ! ГАРАНЦИОНЕН и ИЗВЪН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ФАКТУРА с ДДС, СЕРТИФИКАТ за КАЧЕСТВО и ПРОЙЗХОД! Пращаме по ЕКОНТ и предлагаме и наш транспорт!

Повече информация на сайта: www. CHASTI-SKUTER-ATV. COM или на тел/Вайбър 887600380 , WhatsApp или на шоурума ни в СОФИЯ- КУБРАТОВО, намиращ се на удобно място както за хората от провинция- БЛИЗО до Джамбо и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ , така и за хората от центъра-8 км. от Сточна Гара!

За любители на фейсбука имате страница и група:

- Продава ATV-София. Кубратово

- Избор на първото ATV-въпроси и отговори

ВНИМАНИЕ! Всяко АТВ притежава ПЕЧАТ С КУБАТУРА на двигателя, освен в случаите когато този печат е бил заличен или изтрит и имате право да връщате АТВто на продавача дори да ви е било изпратено по някоя куриерска фирма ! ! !


Посещения: 4236