ATV-Кубратово.Цени от Вносител.Реален Асортимент.Всички кубатурите Налични

Цена
550 лв
17 апр.
град София
Авто Марка
ATV
Авто Модел
Година
2021
Гориво
Скоростна Кутия
Пробег
1 км
Кубатура
300 cc
Цвят
Категория
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

НиПродава ATVта- София.Кубратово .Тел. 0887600380 за коректен съвет и въпроси.СКЛАДЪТ се намира БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ или на 8 км. от Сточна гара, ако идвате от към София.

Продажби на ЕДРО и ДРЕБНО с целогодишен реален АСОРТИМЕНТ от НАД 20 модела и КОЛИЧЕСТВА от НАД 300 бр. за клиентите ни на едро и дребно!

ПРОМОЦИИ и ПОДАРЪЦИ при всяко закупено АТВ ! НАЛИЧНИ в РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ НАД 20 МОДЕЛА АТВта и Кросови мотори на цени от вносител от 420лв до 3000лв с ДДС, както и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и Гуми за тях пак като основен вносител за България от 2005г. Гарантираме най-ниските цени и най-високото качество като единствен представител на NITRO MOTORS за България, но при нас ще видите реално и други модели на Шинерай, Лончин, Микилон, Фуксин, Зонгшен и др, поради факта, че внасяме фактически всякакви марки без японски.

Уважаеми заинтересувани клиенти от тези ATV-та, преди да си закупите ATV, проверете си модела, който сте си харесали при всички търговци за да сте сигурни, че не сте измамени.с КУБАТУРА, Марка, ГАРАНЦИЯ и най-вече с МНОГО ВИСОКА ЦЕНА от разни МОШЕНИЦИ с ОБЯВИ ИЗВЪН ЗАКОНА по всички платформи за реклама, където всеки може да напише обяви с цел незаконни продажби и завишени цени, продавайки ви АТВ та с ИЗТРИТИ КУБАТУРИ , без Фактура с касов бон и с фалшива гаранция с печат на несъществуваща фирма и без подпис🤣!!

Повече информация в електронния ни МАГАЗИН СВЪРЗАН с НАП през 5 минути от дата 29. 03. 2019г, където всеки модел е въведен по-отделно с цена под снимката и законни технически данни :

WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM или на тел. 0887600380 Вайбър, WhatsApp или на склада ни в София-КУБРАТОВО намиращ се на удобно място, както за хората от провинция- БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ, така и за хората идващи от към СОФИЯ - на само 8 км. от Сточна Гара!

Заповядайте на тест драйв при нас в София-КУБРАТОВО да се уверите сами в качеството на ATV-етата. Най-нискте цени и най-високо качество! ПРИСТИГНАХА ни новите модели модел2019г в голям асортимент! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ! ГАРАНЦИОНЕН и ИЗВЪН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ФАКТУРА с ДДС, СЕРТИФИКАТ за КАЧЕСТВО и ПРОЙЗХОД! Пращаме по ЕКОНТ и предлагаме и наш транспорт!

Посещения: 3051