ATV/АТВ КУБРАТОВО- нови АТВта и Кросови мотори

Цена
450 лв
вчера в 16:22 ч.
град София
Авто Марка
Авто Модел
800
Година
2022
Гориво
Скоростна Кутия
Категория
Пробег
150 км
Кубатура
150 cc
Цвят
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

Тел.0887600380 АТВ Кубратово склад с продажби на ЕДРО и ДРЕБНО на НАД 30 МОДЕЛА НАЛИЧНИ!! Гарантираме най- ниските цени и най-високо качество на всички :

- 27 МОДЕЛА НАЛИЧНИ на БЕНЗИНОВИТЕ АТВта и

- 5 МОДЕЛА НАЛИЧНИ на електрическите.

- 12 МОДЕЛА Кросови мотори НАЛИЧНИ!

СКЛАДЪТ в КУБРАТОВО се намира БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ за хората идващи по някоя магистрала или на само 8 км. от Сточна Гара за хората идващи от към София. Работно време от 9ч. до 19ч всеки ден ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА и НЕДЕЛЯ.

Които желае да си пазарува АТВта без изтрити кубатури и без лъжи и измами за всички технически характеристики на всеки модел, да заповяда на място на шоурума ни в КУБРАТОВО, където ще имате възможност да разгледате и пробвате преди закупуването и ще ви покажем на всички къде седи прословутия ПЕЧАТ с КУБАТУРУТА и къде пише кой колко ватове има, поради нелоялна конкуренция, която ЗАБЛУЖДАВАТ ПОТРЕБИТЕЛЯ с ОБЯВИ в интернет и даже с фалшиви онлайн магазини, които не са свързани с НАП и не се проверяват от ни една институция в България! Това е възможно, поради простата причина, че продават без фактура с касов бон, с фалшива гаранциона карта, която е без стойност когато не е придружена с касов бон и така потребителя остави измамен без право да може да се оплаква в КЗП или да връща стоката в 14 дневен срок, защото всичко е добре измислено ИЗМАМЕНА СХЕМА с доставка на тези АТВта до вашия адрес без да сте имали право на ИЗБОР!!

Повече информация за тези измами , можете да прочетете в ЗАКОНЕН ЕЛЕКТРОНЕН магазин www.chasti-skuter-atv.com свързан с НАП през 5 минути където присъства името на фирмата ЕИК Булстат адрес и телефони на НАП и КЗП , а не ОБЯВИ в интернет и Фейсбук, където всеки може да ви ЗАБЛУЖДАВА успешно!

Посещения: 3576