70, 75, 80, 85, 90 A, B, C, D черни, телесни дамски гелови подплънки за рокля/бюстие/сутиен/бански

Цена
8.90 лв
Размер
XS, S, M, L, XL
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Дамски подплънки за вграждане, подходящи за вграждане към бюстие, рокля, сутиен, бански костюм. Не са направени за бански, тъй като нямат възможност за бързо съхнене като бански, но могат да се вграждат и към бански костюм. Вграденият гел е плътен, придава +1 размер към бюста, среден размер на големината на подплънката, може да се изрязва по краищата според формата на рокля/бюстие/горнище, към което се зашива. При зашиване на бански/ сутиени е подходящ за не толкова изрязани горнища. Зашиването може да бъде на ръка или на машина. Цената е за 1 чифт - 2 бр. подплънки.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди. 

Подплънки за вграждане могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) незашивани, (2) непрани, (3) нерязани, (4) неползвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име. 

Посещения: 94