50DEN черни, тъмносини, телесни плътни чорапи до коляно Донна БС УНИКА три четвърти чорапи зимен чорап

Цена
3.90 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Donna BC Micro 50 гладки чорапи до коляното с дебелина 50 DEN на италианската марка за чорапи и чорапогащи Donna BC/ Донна БС. Продуктът представлява кадифени плътни чорапи до коляното, изработени от мек и еластичен микрофибър; мек широк ластик; невидими пръсти. На всеки един артикул е удостоверено, че артикулът е Произведен в Италия (Made in Italy). В оригиналната опаковка чорапите са по 2 чифта (4 бр чорапи) на една тарелка, затова, ако поръчате нечетен брой чорапи, няма да бъдат в оригинална опаковка. Цената е за 1 чифт - 2 бр. чорапи.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

Състав: 90% полиамид, 10% еластан

Продуктът е предназначен за пране на 30 градуса ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране/ възглавница с памучна връзка при максимум 30 - 40 градуса и максимум 300 - 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( хлор ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химическо чистене. 

Чорапи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 89