3XL, 4XL, 5XL черни, сини, сиви памучни мъжки боксери големи размери Primal памучни мъжки боксерки

Цена
14.90 лв
Вид
Размер
3XL, 4XL
Материя
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Primal 3211 памучни мъжки боксери от еластичен и мек памук, примесен с органичен памук, произведени от италиансата марка за мъжко бельо Primal/ Примал. Ластикът на боксерките е обвит от памучната тъкан, за да не дразни кожата и да не се отбелязва; моделът е подходящ за мъже по-големи размери. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

Състав: 96% памук, 4% еластан/ 93% памук, 7% еластан/ Състав: 58% памук, 38% полиестер, 4% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 30ºC ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране на програма за памук без центрофуга или максимум 300 - 400 оборота ); не е подходящ за третиране с препарати, съдържащи белина; да не се центрофугира; глади се през кърпа и без пара при максимална температура на ютията 110ºC; подходящ за химичесто чистене с въглеводородите, съдържащи хлор и етиленови съединения.

Боксери могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.


Посещения: 701