39-42, 43-45, 45-47 черни, графит, тъмносини, светлосиви италиански мъжки вълнени чорапи над глезени

Цена
5.50 лв
Сезон
Вид
Размер
Материя
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Corta lana мъжки вълнени чорапинад глезени, фини и едновременно топлещи дори и през най-студените зимни дни, подходящи за спортно-елегантни и официални дрехи, оформена пета, широк ластик на прасците, произведени от италианската марка за мъжки чорапи Egix / Еджикс. На всеки продукт е изписано, че чорапите са произведени в Италия ( made in Italy ).

Състав: 80% вълна, 20% други влакна

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 40 ºC ( при пране на пералня препочваме обръщане на продукта наобратно и пране на програма за вълна без центрофуга/ с максимум 300 - 400 оборота ); не използвайте продукти, съдържащи белина ( хлор ); подходящ за гладене с ютия; без химическо чистене; позволява се центрофугиранe.

Чорапогащи, клинове, чорапи, терлици и калци могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) без миризма от цигари и / или др., (7) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 341