Четка за мигли – 50 бр. за разресване

Цена
11 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

Искате да се снабдите с качествена четка за мигли която да разресва отлично поставените изкуствени мигли? Селектирали сме пакет от 50 броя подходящи за деликатно разресване и подреждане на миглите.

Четка за мигли с кристална дръжка – Характеристики:

Меки влакна – Върха на четката е изработен от меки и гъвкави влакна за професионално разресване и подреждане на миглите. Те деликатно обгръщат всяко косъмче и осигуряват равномерно разпределение и в зададената посока.

Удобна дръжка – Дръжката е направена от качествена пластмаса, която има високо ниво на здравина за разлика от други продукти. Дължината и състава й позволяват високо сцепление, което повишава удобството при разресване.

Вграден брокат – В сърцевината на дръжката е разположен брокат за блясък и изящност. Дръжката е прозрачна като броката придава ефектност на дизайна. Грабва веднага вниманието на клиента.

Разнообразие от цветове – Имате изисквания относно цвета на вашата четка за мигли? Предлагаме продукта в 6 различни цвята: Жълто, лилаво, синьо, светло розово, тъмно розово или зелено. Можете да изберете и микс от цветове, така ще разполагаве с разноцветен пакет от четки.

Готов пакет пригоден за работа – Разфасовката, която предлагаме е от 50 броя в пакет. Пакета е формиран за лесно използване в миглопластиката, не е необходимо да премествате всички четки. Можете да изваждате лесно една по една спрямо нуждите Ви.

Посещения: 31