Цех под наем в Индустриалната зона на гр. Сандански

Цена
€1
Площ
1620 м2
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем просторен цех в Промишлената зона на град Сандански. Обща площ – около 1620, 00 кв. м, разпределена на работна зала, офиси, складове и санитарни възли. Обектът е разположен на втори етаж. Цехът има височина на тавана над 4, 00 м и много добра естествена осветеност. Налични са трифазен ток без ограничение на мощността, вода и канализация. Обектът разполага с два асансьора – пътнически (до 500 кг) и товарен (до 1000 кг). За ползването на електрически ток с определена мощност наемателят заплаща еднократна такса на електроразпределителното предприятие, която се определя по специална методика на предприятието.

СГРАДА.
Сградата е масивна, със стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Разположена е в собствен двор с контролиран достъп. Обектът е подходящ за разнообразни производствени дейности, шивашки цех или склад.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира в заграден двор със самостоятелен вход, като е осигурен достъп и на товарни автомобили. Намира се в близост до автомагистрала Струма, Главен път Е79 и ж.п. гарата. Достъпът е по асфалтиран път в много добро състояние.

ПРЕДИМСТВА.
- просторен обект с добра естествена осветеност;
- наличие на два асансьора;
- близост до всички важни транспортни комуникации.

Посочената наемна цена не включва дължимия ДДС и се отнася за квадратен метър наета площ.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: При подписване на договор наемателите заплащат наемната цена за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. След края на първия месец се заплаща втори депозит в размер на сумата за изразходвана електроенергия в наетия обект за този месец. Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.


Посещения: 56