Фризьорски стол Gabbiano Porto -бежово/черно/сив

Цена
900 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Елегантният фризьорски стол Gabbiano Porto-BM е оборудван с ефективен хидравличен асансьор , който гарантира неговата функционалност. Това значително се изразява в по-висока ефективност на работа и гарантира комфорт както за фризьорите, така и за потребителите. Естетично изработеното кресло ще се превърне в украса на всеки фризьорски салон

Издръжливият хидравличен повдигач ви позволява да регулирате нивото на седалката в диапазона 49-61 см - дори когато клиентът седи на стола. Осигурява по-ергономична работа , като ви позволява да регулирате нивото на седалката според височината както на клиента, така и на фризьора. Визуално интересната облегалка ви позволява да заемете удобна позиция, осигурявайки отлична опора на гърба , което е особено важно в случай на дългочасови процедури. Голямо предимство на този модел е оставеният отвор между облегалката и седалката . Улеснява поддържането на салона чист, като ви позволява лесно да почистите косата от всяко кътче и кътче на креслото. Това ви позволява да рационализирате подготовката на работната станция между клиентите.

Механизмът за пълно завъртане на стола прави работата на фризьора по-ефективна и удобна . Здравата, плоска основа с квадратна форма гарантира стабилност по време на употреба. Матовата, гладка повърхност придава на елемента елегантен вид и го прави лесен за поддържане чист . Удобната седалка с пълнеж от пяна осигурява висок комфорт при използване , дори по време на много часове процедури. Геометричните метални подлакътници в златни нюанси позволяват правилното позициониране на раменете на клиента - това означава, че той не заравя главата си в раменете си или не се отпуска - което ясно улеснява извършването на прецизни процедури , включително подстригване. Стилна поставка за крака, предназначена за този модел, осигурява стабилна опора за краката на потребителя.

Пълнежът от здрав дунапрен, устойчив на деформации, и тапицерията от приятна на допир изкуствена кожа гарантират издръжливостта на мебелите и комфортната им употреба за дълго време. Те също така правят оборудването устойчиво на влага, издръжливо и лесно за почистване . Бежовото покритие му придава уникален характер. Оборудването се отличава с модерен дизайн , което прави креслото да изглежда страхотно в много професионални салони.

Посещения: 19