Фризьорски стол Gabbiano Monaco - черен

Цена
610 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Удобният фризьорски стол Monaco е оборудван с практичен хидравличен повдигач. Той е проектиран да осигури висок комфорт на употреба и да улесни извършването на различни лечения . Класически цветове, семпъл дизайн и декоративни полирани елементи в нюанси на хром му придават изискан вид и ще се впише в почти всеки интериор.

Регулирането на височината е възможно благодарение на издръжлив хидравличен повдигач , който ви позволява да регулирате нивото на седалката в диапазона от 57-73 см - дори когато клиентът седи на стола. Това осигурява ергономична работа , като позволява свободното регулиране на стола спрямо височината както на клиента, така и на фризьора. Облегалката, покрита със синтетична кожа, ви позволява да заемете удобна позиция. Това осигурява отлична опора за гърба , което е особено важно при многочасови лечения.

Солидната, кръгла основа гарантира стабилност по време на употреба . Гладката повърхност с огледално покритие прави този елемент лесен за почистване. Седалката с пълнеж от пяна осигурява висок комфорт на използване и удобство дори по време на многочасови процедури . Механизмът за пълно завъртане прави работата на фризьора по-ефективна и удобна. Подлакътниците, разположени на подходяща височина, позволяват правилното позициониране на раменете на клиента - това означава, че той не крие главата си в раменете си или се отпуска - което ясно улеснява прецизното изпълнение на процедурите, включително подстригването.

Практичната мебел е с пълнеж от издръжлива, устойчива на деформация пяна, а тапицерията е от приятна на допир изкуствена кожа в нюанси на черно. Използваните материали правят оборудването удобно за използване, устойчиво на влага и лесно за почистване . Фризьорският стол Monaco се отличава с минималистичен дизайн, който му придава уникален характер и прави стола да изглежда страхотно в много елегантни салони.

Минимална височина 57 см

Максимална височина 73 см

Тегло 27 кг

Посещения: 13