Фотосепаратор ZORKIY - фотоелектронни сортиращи машини

Цена
Договаряне
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Това е фотосепаратор, отговарящ на всички съвременни изисквани, доказващи своята надеждност и ефективност. Съвременна база и «ноу-хау» в областта на алгоритмите за обработка на видео изображенията, пневматическите възли от ново поколение, съвременни технологии за обработка на метала са отличителна черта на фотосепараторите ЗОРКИЙ. Фотосепараторите са уникално иновационно оборудване- високоверни апарати, предназначени за електронно-оптическа сортировка на насипни продукти селскостопански култури и промишлени материали с различно предназначение – трудно отделими примеси по визуални признаци, такива като : цвят, форма, текстура в пълноцветния RGB режим, в инфрачервения спектър, а така също и във видимия спектър.

Фото сепаратор може да се използва в различни сектори на хранително-вкусовата промишленост, медицината, химическата промишленост и др. Като материал за използване по отношение на хранителната индустрия, може да служат ориз, сусам, грах, елда, слънчоглед, чай, боб, кедрови ядки, орехи и т.н. Като материал за използване в промишлеността и нехранителната индустрия, може да служат - пласмаса, стъкло, соли, минерали, слюда и т.н.

Характеристики на фото сепаратора- да отдели от потока на входящия продукт и характеризира по цвят чуждото тяло. Това се отнася до разделянето - монохромно сепариране по контраст тона на цвета на входящия продукт от другите тонове и разделяне. В допълнение, има сортировачи, разпределени на два или повече цвята (червено-зелено, червено и синьо), но конфигурацията и използване на такива устройства е сложен. Налице е също така възможност за отделяне на светъл продукт, черен продукт, прозрачен продукт и т.н.


Посещения: 915