Употребявани телефони iPhone на ТОП цена Apple - град София | Смартфони

Употребявани телефони iPhone на ТОП цена

Цена
Договаряне
Производител
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано
Доставка
купувача

В специалната категория на mlgroup.bg можете да разгледате широка гама от по-стари модели iPhone втора употреба, включително популярния iPhone 11. Предлаганите iPhone втора употреба са внимателно проверени и гарантирано в добро състояние. Преди да бъде обявено за продажба, всяко устройство се подлага на строги проверки на качеството, за да се гарантира функционалността на основни функции като камери, високоговорители, сензори, реакция на екрана и др. Освен това, подкрепена от вътрешното си обслужване, MLgroup предоставя гаранция за всяко устройство.

Тъй като тези iPhone са втора употреба, може да има дребни козметични несъвършенства като леки драскотини, въпреки че всичко, което засяга функционалността на устройството, е изрично описано в описанието и е отразено в крайната цена.

iPhone втора употреба се доставят с фабрично нулиране, без iCloud или други акаунти и не са заключени към оператора, което гарантира, че са напълно готови за незабавна употреба.

Освен това, придружавайки тези iPhone втора употреба, MLgroup предлага селекция от подходящи аксесоари, налични за преглед и тестване в техните физически магазини.

Посещения: 56