Уникална дамска гривна Black and White от пет вида естествени камъни

Цена
42.90 лв
Модел
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Ръчно изработена уникална и атрактивна дамска гривна Black and White от пет вида естествени камъни: Лабрадорит, Обсидиан, Хаулит, бял и черен Оникс и Планински кристал с мемори тел.

Красотата на гривната се допълва от 3 мм. мъниста фасетиран чешки кристал.

Оригинален дизайн от DANIMADE - модел DM-2408

НОВО предложение от Smart Choice - възползвайте се от нашите отстъпки до 15%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.


Всяка жена обича да получава подаръци, така се чувства забелязвана и обичана. Добре е подаръка да излъчва разкош, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.

Разбира се не забравяйте, че Вие също сте важни и можете да изберете гривна и за себе си, просто така за да направите деня си по-цветен и да притежавате едно бижу от естествени камъни по Ваш вкус и моден стил.

Затова онлайн магазин Smart Choice Ви предлага да изберете от голямо разнообразие на дамски гривни от естествени камъни. Ако нито един от нашите модели не отговаря на Вашия моден стил с голямо удоволствие ще изработим за Вас гривна от естествени камъни по Ваш избор и по Ваш дизайн.


Елементи:

- мъниста бял и черен ОНИКС - камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола.

- мъниста ОБСИДИАН - намалява болката, ускорява изцелението на раните.

- мъниста ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - камъкът Лечител.

- мъниста ХАУЛИТ - камъкът на невинността.

- мъниста ЛАБРАДОРИТ - зарежда с ентусиазъм, самочувствие и вдъхновение.

- 3 мм. мъниста фасетиран ЧЕШКИ КРИСТАЛ - известен по цял свят с елегантността и блясъка си, а чешките стъклени и кристални мъниста са сред най-популярните материали за изработка на бижута.

- мемори тел


ОТСТЪПКИ!

При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки:

- За 2 бр. гривни - Отстъпка - 5%

- За 3 бр. гривни - Отстъпка - 10%

- За 5 бр. гривни - Отстъпка - 15%


АКТУАЛНО!

При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.

Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.

В онлайн магазин Smart Choice Ви предлагаме много и различни идеи за бижута изработени от естествени камъни. Избирайте бижутата си умно!

Посещения: 1720